Möjligen att digerdöden på 1300-talet var likvärdig, men om detta finns inget nedtecknat varför det är okänt hur den slog till mot Säby. Det säger en boende på Beckhemsvägen 18 i Tranås. Den 30 oktober öppnar utställningen Ung Svensk Form i Tranås Stadshus. Olaga hot mot grupp I går eftermiddag, torsdag, har en man som driver ett företag i centrala Tranås blivit hotad av en anhörig till en av hans anställda. Nyligen var han med

Massage värnamo gratis porr videos

i Midnattssolsrallyt och slutade på en tredjeplacering i sin klass historic, klassen för äldre bilmodeller. En flaggstång på taket vid Klockareplan var nära att blåsa ner. Den 6 juni på nationaldagen får föreningen mottaga priset som består av ett diplom och 5 000 kronor. Misshandel i centrala Tranås En misshandel har ägt rum på ett näringsställe i centrala Tranås sent på lördagskvällen. I förra veckan invigdes Tranås nya vårdcentral efter renovering och ombyggnation. Nytt vapen i jakten på råttor Jakten på möss och råttor intensifieras den här årstiden.

Kraftig kollision mellan två fordon - en förd till sjukhus Strax före 11-tiden på torsdagen inträffade en trafikolycka i korsningen Hubbarpsvägen-Torpgatan i Tranås. Han påträffades under måndagsförmiddagen, hämtades in för förhör och sitter nu anhållen. Klartecken till ny förskoleavdelning Bygg- och miljönämnden gav klartecken till bygglov för utbyggnation av förskolan Mostugan i Fröafallsområdet. Stöld i butik En stöld har ägt rum i en butik i centrala Tranås. Det kommer att hända en hel del, berättar bibliotekarie Linnea Hermansson. Dödshot mot tranåsfamilj En familj bestående av tre personer bosatta i Tranås har blivit utsatta för dödshot.


Webbkamera tantra massage stora tuttar nära lund

  • Våldtäktsmannen greps i Skåne Vid lunchtid på torsdagen greps den man som tidigare varit anhållen i sin frånvaro och misstänkt för en våldtäkt som ägt rum i Tranås under tisdagen.
  • Läsdagboken är från oktober 2004 och framåt.
  • Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan.


Little trans stepdaughter rough anal.


Fitta gratis sexbutik online

Ung tranåspoet bjuds in till festival i Ukraina Tranåsbördiga Anna Axfors, 25 år, kan se fram emot en händelserik höst. Lärde sig timra hus på Torpökurs Fyra dagars intensivt arbete under sakkunnig ledning har resulterat i att fem intresserade amatörer lärt sig och lyckats timra halva vägghöjden till en 16 kvadratmeters friggebod. Tranås-Posten var med när den stora granen transporterades från Östraberg ner till centrum. Det uppger Bertil Fång, räddningschef i Tranås kommun.
. Singelolycka på torsdagsmorgonen Strax före halvsju på torsdagsmorgonen inträffade en singelolycka på länsväg 131. AF stänger kontoren i Ydre och Aneby Under 2015 avser Arbetsförmedlingen på Höglandet stänga sina kontor i Aneby, Sävsjö och Ydre. Ett besked som gladde personalen på Stadsbiblioteket i Tranås.